Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2013 Nota de condol per la mort de Pablo Calderón Alejaldre

Nota de condol per la mort de Pablo Calderón Alejaldre

Nota de condol per la mort de Pablo Calderón Alejaldre

Jesús P. Calderón va ser primer tinent d'alcalde d'aquesta corporació i, a més, vicepresident de la Diputació de Tarragona, president de l’Associació contra el Càncer i prestigiós advocat.
20/08/2013

 

L’Ajuntament de Tarragona mostra el seu condol per la mort de Jesús Pablo Calderón Alejaldre, que va ser 1r tinent d’alcalde d’aquesta corporació, i s’uneix al munió de persones i institucions que donen suport a la seva família.

“La nostra ciutat és avui el que és gràcies a la suma de esforços de multitud de persones al llarg de successives generacions. Entre ells i de forma destacada, Jesús P. Calderón, que a més de conseller municipal va ser vicepresident de la Diputació de Tarragona, president de l’Associació contra el Càncer i prestigiós advocat” ha manifestat Francisco Zapater, regidor de Relacions Ciutadanes. “La seva família pot estar orgullosa de la seva petjada, esculpida al llarg de 91 anys de vida. Tarragona ho està. Descansi en pau”.

Segells de reconeixement d'administració oberta