Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2014 Els centres educatius de Sant Salvador organitzen una flashmob

Els centres educatius de Sant Salvador organitzen una flashmob

Els centres educatius de Sant Salvador organitzen una flashmob

Hi assistirà el regidor de barri, Joan Sanahujes
28/05/2014

 

L’Institut Pont del Diable i l’Escola Sant Salvador organitzen, conjuntament amb la resta d’entitats i institucions del barri: Llar d’infants, Llar de jubilats, Associació de Veïns, AMPA's, etc., una flashmob. Aquest projecte té l’objectiu de donar a conèixer a la resta de la ciutat l’alumnat, els professionals i la comunitat de Sant Salvador, com a part activa de Tarragona.

“Es tracta d’una acció organitzada, on un gran grup de persones s’aplega en un lloc públic, en aquest cas l’Avinguda dels Pins, per realitzar una activitat creativa de caràcter col·lectiu i mostrar a la resta de la ciutat i de l’entorn un espai dinàmic amb iniciatives com aquesta, que fan de Sant Salvador un punt de referència de la ciutat” diu el regidor de barri Joan Sanahujes.

Per aquest motiu la gent de Sant Salvador treballa des de tots els àmbits possibles, amb il·lusió i empenta perquè tot surti i tingui una repercussió positiva pel barri. D’aquesta manera, es pensa contribuir en l’assoliment de millores socials, culturals, econòmiques, etc. d’aquest barri tarragoní.

A la flashmob, que es farà demà dijous cap a les 11.00 h, hi assistirà el regidor del barri, Joan Sanahujes.

Segells de reconeixement d’administració oberta