Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2014 Les escoles de Tarragona celebren el Dia d'Europa

Les escoles de Tarragona celebren el Dia d'Europa

Les escoles de Tarragona celebren el Dia d'Europa

Els alumnes protagonitzen concerts i xerrades per commemorar l'efemèride.
Les escoles de Tarragona celebren el Dia d'Europa Imatge dels alumnes de l'escola Mare de Deu del Carme.
12/05/2014

Algunes de les escoles de la ciutat s’han adherit als actes que l’Ajuntament de Tarragona ha organitzat per commemorar el Dia d’Europa.

L’escola Mare de Déu del Carme feia un acte al Claustre del centre que comptava amb la participació de més de 700 alumnes, entre Infantil, Secundària i Batxillerat. A més, per a l’ocasió, alumnes de diversos cursos formaven per a l'ocasió un conjunt instrumental que va interpretar l’Himne d’Europa. La directora del centre, M. José Muñoz donava les gràcies als alumnes de 1r de Batxillerat que enguany han participat al concurs Euroescola i que han estat els impulsors de la celebració d'aquest acte a l'escola. En anglès, una de les llengües utilitzades habitualment al centre, els alumnes explicaven en què ha consistit la seva participació en el concurs i convidaven a la resta d’alumnes del centre a fer saber que “Carmelites estan amb Europa”. A l’acte hi va assistir també Ivana Martínez, regidora de Joventut, acompanyada dels també regidors de l’Ajuntament de Tarragona, Robert Vendrell i Josep Acero. Ivana Martínez agraïa al centre l’organització d’aquest esdeveniment que fa més evident que “tots som Europa”.

Tarragona és una ciutat amb vocació Europea”, afirmava per la seva banda el tinent d’alcalde Xavier Tarrés, que assistia a un acte a La Salle Tarragona on la responsable de l’oficina Europe Direct, Marta Domènech, impartia la xerrada amb el títol “El futur de la UE: utilitza el teu poder” dirigida als alumnes de 2n de Batxillerat. A continuació, abans d’interpretar l’Himne d’Europa a càrrec d’alumnes del mateix centre, Tarrés va lliurar una bandera d’Europa als delegats.

Per la seva banda, l’escola de Pràctiques va confeccionar una bandera d’Europa amb tots els seus alumnes, al pati de l’escola.

Any rere any, són més les escoles de la ciutat que s’adhereixen a l’organització d’actes al voltant del Dia d’Europa, especialment, aquelles que també participen en programes o projectes educatius europeus.

Segells de reconeixement d'administració oberta