Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2014 Presentació de la campanya "Jo també sumo per al voluntariat"

Presentació de la campanya "Jo també sumo per al voluntariat"

Presentació de la campanya "Jo també sumo per al voluntariat"

L’Associació de Voluntariat Hospitalari “TàrracoSalut”compleix tres anys de serveis altruistes a la ciutat i presenta els seus treballs i objectius a l’Ajuntament
22/10/2014

Dijous 23 d’octubre a les 19 h, a la sala d’actes de l’Ajuntament, tindrà lloc la presentació de les tasques i objectius de l’Asociació de Voluntariat Hospitalari “TàrracoSalut”, que incidirà també amb la campanya per captar socis.

 

L’entitat

TàrracoSalut és una associació sense ànim de lucre que va néixer amb la intenció de millorar la qualitat socioafectiva als malalts i als seus familiars amb l’acompanyament solidari, tant en els hospitals com en els centres sociosanitaris. El programa de voluntariat que desenvolupa té especial cura en l’impacte i els efectes que el diagnòstic, el tractament i el mateix procés de la malaltia tenen en la vida del pacient i la seva família.

Actualment TàrracoSalut compta amb 57 voluntaris de totes les edats, amb diferents nivells formatius i orígens, però amb un objectiu comú, acompanyar i donar suport a persones hospitalitzades que viuen soles i/o amb dificultats familiars, fent alhora tant activitats infantils com tallers per adults.

 

La campanya: “Jo també sumo per al voluntariat”

TàrracoSalut, que presta els seus serveis de voluntariat hospitalari a l’Hospital Joan XXIII i a l’Hospital Sociosanitari Francolí, posa en marxa la campanya “Jo també sumo per al voluntariat” amb l’objectiu d’aconseguir socis que col·laborin amb l’Associació fent aportacions econòmiques o oferint part del seu temps lliure fent tasques de voluntariat. Els socis poden fer donacions puntuals a partir de 15 € o poden fer-ho amb continuïtat de manera mensual, trimestral o anual.

 

L'acte

L'acte presidit per Francisco Zapater, Conseller de Relacions Ciutadanes i Universitats, i per la presidenta de l’associació, Elisabet Pedret, comptarà amb Pere A. Montserrat gerent territorial de l'Institut Català de la Salut al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre i Gerent de GIPSS, i Mossèn Xavier Fort, mossèn de l’Hospital Universitari Joan XXIII.

Segells de reconeixement d'administració oberta