Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 Arriba el segon tast social

Arriba el segon tast social

Arriba el segon tast social

La 1a setmana de juny la Federació Catalana de Voluntariat Social ben a prop teu
Arriba el segon tast social Cartell TAST2015 - Tarragona
27/05/2015

Del 2 al 6 de juny, el voluntariat entrarà en escena a Tarragona. Serà en el marc de la segona edició de la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès (TAST Social), impulsada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

Després de l’èxit del TAST Social de l’any passat, les entitats organitzadores han volgut ampliar la trobada amb tot un programa d’esdeveniments que recull des d’una fira fins a punts informatius sobre voluntariat o taules rodones. 16 entitats de caràcter social del Tarragonès s’han implicat amb aquesta trobada que té per objectiu: donar protagonisme a la tasca que realitzen els voluntaris.

L’acte principal d’aquesta edició tindrà lloc el dimarts 2 de juny quan les entitats es trobaran a la Rambla Nova (tram Balcó del Mediterrani) amb l’objectiu de donar a conèixer la seva tasca, però sobretot, de fer reflexionar als ciutadans sobre el paper clau de les entitats socials i el valor de tota la feina que cada dia tiren endavant centenars de voluntaris. Una programació que també comptarà amb l’entrega de premis del 6è Concurs de Relats Curts del Voluntariat, per part de la FCVS.

Programació


Dimarts 2 de juny

  • De 10 a 20 h: Mostra d’entitats a la Rambla Nova de Tarragona (tram del balcó del Mediterrani)
  • 19 h: Entrega de premis del 6è Concurs de Relats del Voluntariat.

Dimecres 3 de juny

  • De 10 a 20 h: Punt informatiu i concurs de selfies al vestíbul de l’Oficina Jove del Tarragonès, plaça Imperial Tarraco, 1.

Dijous 4 de juny

  • De 10 a 13 h: Punt informatiu i concurs de selfies al vestíbul de l’Oficina Jove del Tarragonès, plaça Imperial Tarraco, 1.
  • 18.30 h: Taula rodona “Voluntariat i transformació social” (sala de juntes del Campus Catalunya de la URV). Hi participen: l’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya AICEC-ADICAE, la Fundació Tarragona 2017 i la FCVS. Serà la clausura del postgrau universitari “Cooperació, desenvolupament i solidaritat” organitzat per la URV Solidària.

Divendres 5 i dissabte 6 de juny

  • De 10 a 20 h: Punt informatiu i concurs de selfies al Corte Inglés.

 

Aquest projecte, que lidera la Federació Catalana de Voluntariat Social, té el suport de totes les entitats participants: Ass. La Muralla, Fund. Onada, Fund. Santa Teresa, Fund. La Tutela, Ass. La Muntanyeta, Ass. Afat, Fed. Mestral Cocemfe, Càritas diocesana de Tarragona, Fundació Catalunya la Pedrera, Associació AFANOC, Ass. Creu Roja, Ass. Quilòmetro Zero, Associació Aprodisca, l’Associació d’Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya AICEC-ADICAE i Fundació Tarragona 2017.

Aquesta segona edició ha comptat amb la col·laboració d’institucions i empreses que s’han volgut sumar al projecte com són: l’Ajuntament de Tarragona, l’Oficina Jove del Tarragonès, El Port de Tarragona, la Diputació de Tarragona, el Corte Inglés de Tarragona, Royal Tarraco i Comunicacció Social.

Segells de reconeixement d’administració oberta