Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 Nova xerrada del Pati de Mares i Pares Tarraconins

Nova xerrada del Pati de Mares i Pares Tarraconins

Nova xerrada del Pati de Mares i Pares Tarraconins

Els aspectes psicosocials de l'alimentació en infants i adolescents centraran la xerrada de dimecres, 6 de maig, a l'Escola Cèsar August.
Nova xerrada del Pati de Mares i Pares Tarraconins Cartell de la propera xerrada
04/05/2015

 

Aquest dimecres, 6 de maig, a les 17 h, l'Escola Cèsar August de Tarragona (c. Joan Baptista Plana, 9) serà l'escenari d'una nova xerrada del cicle El Pati de Mares i Pares Tarraconins que organitza el Club dels Tarraconins amb la col·laboració d'El Corte Inglés.

Noemí Cuenca, coautora del llibre “Com han de menjar els infants i els adolescents. Aspectes psicosocials i nutricionals de l’alimentació” orientarà els pares i mares sobre l’alimentació infantil i donarà pautes nutricionals i educatives, molt funcionals i pràctiques, des del naixement fins a l'adolescència per afavorir el desenvolupament integral dels infants i dels adolescents que possibilitarà, tant l'assumpció d'hàbits alimentaris saludables, com la consciència de la importància que tenen els àpats com a generadors de salut, plaer i, al mateix temps, com a espais de relació i comunicació.

Noemí Cuenca Quesada és infermera i dietista-nutricionista. És professora de la Universitat Ramon Llull i la UOC i assessora nutricional en l’àmbit assistencial i en revisió de menús d’escoles i llars d’infants.

Segells de reconeixement d'administració oberta