Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 El Club dels Tarraconins demana propostes d'entitats, infants i empreses per dissenyar el proper Parc de Nadal

El Club dels Tarraconins demana propostes d'entitats, infants i empreses per dissenyar el proper Parc de Nadal

El Club dels Tarraconins demana propostes d'entitats, infants i empreses per dissenyar el proper Parc de Nadal

Com a premi, els noms dels nens i nenes que hagin fet les propostes apareixeran al cartell del taller.
El Club dels Tarraconins demana propostes d'entitats, infants i empreses per dissenyar el proper Parc de Nadal Parc de Nadal. Foto: Club dels Tarraconins.
24/07/2015

La Nineta, l’Ivori, el Wanda i tot l’equip del Club dels Tarraconins ja es prepara per organitzar el Parc Infantil de Nadal de Tarragona. Un any més, es vol comptar amb les entitats, les empreses i els propis socis del Club dels Tarraconins perquè proposin tallers, activitats i millores.

Entitats i empreses podran enviar les seves propostes de tallers per realitzar-les al Parc de Nadal a través del web del Club www.tarraconins.cat.

A més a més, els nens i nenes de la ciutat tindran l’oportunitat d’expressar quines són aquelles activitats que es volen trobar en el proper Parc de Nadal. Ho podran fer també a través del web del Club.

De totes les propostes fetes pels infants, se’n triaran les més viables i adequades i es duran a terme en l’edició d’enguany. Com a premi, els noms dels nens i nenes apareixeran al cartell del taller.

Les entitats, les empreses i els infants tindran fins al divendres 2 d’octubre de 2015 per enviar les seves propostes.

Segells de reconeixement d'administració oberta