Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 Aquest diumenge els Tarraconins fan una festa solidària a l'Aquopolis Costa Daurada

Aquest diumenge els Tarraconins fan una festa solidària a l'Aquopolis Costa Daurada

Aquest diumenge els Tarraconins fan una festa solidària a l'Aquopolis Costa Daurada

Els beneficis es destinaran a la compra de material educatiu per Centres Oberts d'Infància i Adolescència de Tarragona.
10/09/2015

 

La Nineta, l'Ivori, el Wanda i tot l'equip del Club dels Tarraconins preparen la primera festa solidària del Club dels Tarraconins amb la col·laboració d'Aquopolis Costa Daurada. Aquesta festa tindrà lloc el pròxim diumenge 13 de setembre, al parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada, d'11 a 18 h.

El cost de l'entrada serà de 12,90 € (preu reduït), tant per a adults com per a infants i es podrà adquirir el mateix dia 13 a les taquilles del parc, fins a exhaurir existències. Per aconseguir l'entrada solidària, en primer lloc s’haurà de recollir un passi que es repartirà a la carpa del Club dels Tarraconins que estarà situada a l'entrada de l'Aquopolis. Una vegada es tingui el passi en mà, els usuaris ja es podran dirigir a les taquilles del parc per comprar l’entrada solidària.

Objectiu solidari

Els beneficis econòmics d'aquesta jornada solidària serviran per a recollir fons per a la compra de material educatiu per als infants dels Centres Oberts d'Infància i Adolescència de Tarragona.

Els Centres Oberts són serveis preventius fora de l'horari d'escolarització obligatòria. S'adrecen a infants i adolescents de 0 a 16 anys, així com a les seves famílies amb la finalitat de donar suport, estimular i potenciar l'estructuració de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i d'esbarjo, així com compensar deficiències socioeducatives d'aquests infants i adolescents.

Animació i espectacles

Aquesta festa comptarà també amb diferents actuacions i espectacles solidaris que amenitzaran la jornada durant tot el dia. A les 12 h. tots els assistents podran ballar a ritme de batucada amb Kukupraks. Sobre les 16 h. la Nineta i l’Ivori arribaran acompanyats dels Grallers de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. I, per finalitzar la festa, sobre les 17 h hi haurà una actuació de màgia amb Mag Nebur.

En cas de pluja!

Si el mateix diumenge 13 de setembre sorgeixen inclemències meteorològiques o altres incidències que obliguin a tancar el parc aquàtic, el Club dels Tarraconins informarà de la situació a través de les seves xarxes socials i a través del seu web www.tarraconins.cat el mateix dia pel matí.

Segells de reconeixement d'administració oberta