Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 L’Ajuntament engresca la ciutadania a participar en l'enquesta "Valora Tarragona"

L’Ajuntament engresca la ciutadania a participar en l'enquesta "Valora Tarragona"

L’Ajuntament engresca la ciutadania a participar en l'enquesta "Valora Tarragona"

La mostra, que es fa en col·laboració amb CERES, fomenta la participació ciutadana en l’acció municipal
18/02/2015

L’Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb l’empresa d’estudis d’opinió CERES, ha endegat l’enquesta d’opinió ciutadana ‘Valora Tarragona’, que pretén ser una eina per valorar l’acció municipal i oferir la visió de la ciutat que tenen els tarragonins i tarragonines. Aquest projecte pretén obrir noves vies de comunicació i relació entre la població de la ciutat i l’Ajuntament a través de consultes periòdiques que es faran telemàticament a una mostra de veïns i veïnes que col·laboren lliurement i voluntàriamen i que es comprometen a participar en el projecte durant un mínim de 4 consultes. L’Ajuntament de Tarragona podrà conèixer de primera mà l'opinió de la població entorn la tasca que realitza i les necessitats que té el ciutadà per tal de millorar la gestió municipal.

La participació en el projecte és totalment voluntària. Només cal omplir un formulari d’inscripció al qual s’hi pot accedir des de la pàgina web www.tarragona.cat/valora. Se seleccionarà una mostra de 250 persones entre totes les que hagin contestat aquest formulari, de manera que representin els diferents perfils que hi ha entre la població de la ciutat i donant prioritat a l’ordre d’inscripció. Les persones que no se seleccionin podran participar posteriorment si es produeixen baixes o en determinats moments en què es facin relleus de la mostra. Els resultats de l’enquesta es podran consultar lliurement a la mateixa pàgina web.

Per tal de garantir la confidencialitat i l’anonimat de les persones participants, en el mateix correu s’adjuntarà una carta de confidencialitat signada per l’empresa especialitzada en estudis d’opinió Ceres, que es troba inscrita al Registre Oficial de Fitxers de l’Agència de Protecció de Dades, donant compliment a tots aquells requisits que la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal imposa.

Segells de reconeixement d’administració oberta