Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 La Biblioteca dels Tarraconins crida a compartir llibres per al foment de la lectura

La Biblioteca dels Tarraconins crida a compartir llibres per al foment de la lectura

La Biblioteca dels Tarraconins crida a compartir llibres per al foment de la lectura

L'objectiu del projecte és crear punts de lectura i compartir llibres
18/05/2015

 

El Club dels Tarraconins ha instal·lat durant la darrera setmana diferents punts de lectura per diversos espais públics de la ciutat. Han estat un total de 18 prestatgeries i més de 700 llibres que s’han repartit per les diferents instal·lacions esportives municipals, centres cívics, centres d’atenció primària i hospitals de Tarragona.

Aquests punts de lectura formen part d’un del projecte del Club dels Tarraconins "La Biblioteca dels Tarraconins", que té com a objectiu fomentar la lectura i promoure el fet de compartir-la entre tots els nens i nenes de la ciutat. El funcionament d'aquests punts de lectura són semblants als d'una biblioteca, és a dir, es poden llegir els llibres en les instal·lacions on hi hagi les prestatgeries i sempre s’han de tornar al seu lloc. En cap moment els usuaris prenen els llibres a casa perquè l’objectiu final és crear punts de lectura i compartir els llibres.

Perquè el projecte de la Biblioteca dels Tarraconins funcioni i es mantingui actiu, cal que els llibres d'aquests punts de lectura es vagin renovant. Per això, el Club dels Tarraconins fa una crida a tots els tarragonins i tarragonines perquè comparteixin els seus llibres. Totes les persones que tinguin a casa llibres infantils que ja hagin llegit i els vulguin compatir amb la resta de nens i nenes, els poden portar a l’oficina del Club dels Tarraconins, a l’Hotel d’Entitats de Tarragona (Edifici la Pedrera, 6a planta). El Club dels Tarraconins premiarà a les persones que portin llibres amb un petit obsequi.

Segells de reconeixement d’administració oberta