Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i la Fundació Catalunya Europa signen un acord de col·laboració

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i la Fundació Catalunya Europa signen un acord de col·laboració

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i la Fundació Catalunya Europa signen un acord de col·laboració

Alguns dels objectius són potenciar la presència de la marca Tarragona a la regió euromediterrània i promoure el desenvolupament al territori d’iniciatives d’èxit.
La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i la Fundació Catalunya Europa signen un acord de col·laboració Foto: Mauri Fernández
09/05/2013

 

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City (FTSMC), ha signat aquest matí un acord de col·laboració amb la Fundació Catalunya Europa (FCE). A l’acte, que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Tarragona, hi han assistit l’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, Josep Fèlix Ballesteros; el president de la Fundació Catalunya Europa, Pasqual Maragall; el director de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, Javier Villamayor; i el director de la Fundació Catalunya Europa, Max Vives.

L’objectiu del conveni signat és regular la col·laboració entre les dues fundacions. En aquest sentit, l’acord contempla, d’una banda, treballar per enfortir la presència de la marca Tarragona a l’exterior especialment a la regió euromediterrània, estimular la creativitat i desenvolupament de noves pràctiques a Catalunya i promoure el contacte entre les empreses del país. De l’altra, pretén intentar que Tarragona, en el marc dels propers Jocs Mediterranis del 2017, assoleixi un grau d’emulació internacional semblant al que va aconseguir Barcelona després de la transformació urbana dels Jocs del 92, el llegat del qual va possibilitar una nova ordenació de la ciutat cap al concepte d’smart city.

La Fundació Catalunya Europa és una fundació privada sense ànim de lucre que té com a finalitats difondre la realitat de Catalunya a Europa, projectar internacionalment les iniciatives d’èxit desenvolupades a Catalunya, seleccionar i avaluar la viabilitat d’aplicació d’iniciatives i experiències de models empresarials o socials, i impulsar i organitzar intercanvis empresarials, entre altres.

Segells de reconeixement d'administració oberta