Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 L'exrector de la URV Joan Martí rebrà dilluns el títol de Fill Predilecte de la Ciutat

L'exrector de la URV Joan Martí rebrà dilluns el títol de Fill Predilecte de la Ciutat

L'exrector de la URV Joan Martí rebrà dilluns el títol de Fill Predilecte de la Ciutat

El Dr. Martí i Castell ja té la Medalla de la Ciutat en qualitat Argent, va ser el pregoner de les festes de Santa Tecla de 2013, i ha format part del Senat Tarragoní.
L'exrector de la URV Joan Martí rebrà dilluns el títol de Fill Predilecte de la Ciutat Imatge de la URV
18/12/2015

 

Aquest dilluns, 21 de desembre a les 19 h. i al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona, el catedràtic i exrector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Joan Martí i Castell, rebrà la distinció de Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona. El Dr. Martí i Castell ja té la Medalla de la Ciutat en qualitat Argent, va ser el pregoner de les festes de Santa Tecla l’any 2013, i també ha format part del Senat Tarragoní.


Martí, qui va ser el primer rector de la Universitat Rorvira i Virgili (URV) i ha exercit com a professor universitari durant més de 46 anys de manera ininterrompuda, ha estat president de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans i del Conseil du Centre d’Études Catalans de la Universitat Paris-Sorbonne i un dels màxims responsables de la segona edició del Diccionari de la Llengua Catalana. Així mateix ha desenvolupat una tasca important de recerca en els àmbits de la sociolingüística i de la història de la llengua i en l'equip de l’Atles Lingüístic del Domini Català. També ha desenvolupat nombroses publicacions com llibres, escrits a revistes científiques especialitzades. Ha dut a terme més de vuitanta ponències i ha col·laborat amb diversos treballs col·lectius.

 

Llegiu el currículum de Joan Martí i Castell.

Segells de reconeixement d'administració oberta