Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 Nova xerrada del Pati de Mares i Pares Tarraconins

Nova xerrada del Pati de Mares i Pares Tarraconins

Nova xerrada del Pati de Mares i Pares Tarraconins

Tractarà sobre com fomentar la lectura en els infants
14/04/2015

 

L’Escola de Bonavista serà escenari aquest dijous 16 d’abril a les 15 hores d’una nova xerrada del Pati de Mares i Pares Tarraconins, dins el marc del cicle “Idees per educar”.

La programadora i gestora cultural Alba Vallhonrat, amb una dilatada experiència en el sector educatiu i bibliotecari, farà la xerrada "Com fomentar la lectura en els infants". Vallhonrat gestiona l’empresa familiar Calilé de serveis de dinamització lectora i cultural, creada l'any 1994 i parlarà des del vessant de l'educació activa i respectuosa amb l'infant.

La xerrada tindrà lloc el dijous 16 d'abril a les 15.00 hores a l'escola Bonavista, al carrer Vint-i-un, s/n. L'accés és lliure i gratuït condicionat a l'aforament de la sala.

El Pati de Mares i Pares Tarraconins és un projecte del Club dels Tarraconins que, en col·laboració amb l’Institut Municipal d’Educació (IMET), té com a objectiu principal ajudar, guiar i donar suport als pares i mares en la tasca educativa i d'aprenentatge dels infants. A través de sessions pràctiques de la mà d'experts en diversos temes, el Club pretén donar resposta als diferents dubtes que puguin sorgir als pares en l'educació de l'infant.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta