Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 Primer Fòrum Universitaris de l'Ambaixada Mundial d'Activistes per la Pau, a Tarragona

Primer Fòrum Universitaris de l'Ambaixada Mundial d'Activistes per la Pau, a Tarragona

Primer Fòrum Universitaris de l'Ambaixada Mundial d'Activistes per la Pau, a Tarragona

Tindrà lloc el pròxim dilluns 23 de març
Primer Fòrum Universitaris de l'Ambaixada Mundial d'Activistes per la Pau, a Tarragona Cartell de la Jornada
19/03/2015

L’Ambaixada Mundial d’Activistes per la Pau, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona, organitza a la ciutat el 1r Fòrum Universitari "Educando para Recordar, el Holocausto: paradigma del genocidio", el pròxim dilluns 23 de març a les 19 hores la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona. Hi participaran Francisco Zapater, conseller de Relacions Ciutadanes i Universitats, Xavier Torrens, sociòleg i professor de Ciència Política a la Universitat de Barcelona, Ruben Viñuales, professor de Dret a la Universitat Rovira i Virgili, Francesc Valls Calçada escriptor i periodista i Navid Mohabbat, president de l’Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós a Tarragona, a més d’estudiants i altres col·lectius del món educatiu.

Aquesta trobada serà un punt de reflexió per aprendre la importància d’educar amb valors ètics i morals per evitar episodis dramàtics com els genocidis. La jornada educativa es complementarà amb una exposició fotogràfica sobre l’Holocaust i altres genocidis que han succeït al llarg de la Història.

Segells de reconeixement d’administració oberta