Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2015 Una trentena de xiquets sahrauís participen al projecte "Vacances en pau"

Una trentena de xiquets sahrauís participen al projecte "Vacances en pau"

Una trentena de xiquets sahrauís participen al projecte "Vacances en pau"

L'Ajuntament de Tarragona els va rebre en un acte oficial, presidit per la consellera Elvira Ferrando, aquest dilluns passat
Una trentena de xiquets sahrauís participen al projecte "Vacances en pau" Moment de la recepció
15/07/2015

 

L’Ajuntament de Tarragona va oferir el dilluns passat una recepció als 30 xiquets sahrauís que participen al projecte “Vacances en pau”, organitzat per Hammada- Associació d’Amics del Poble Sahrauí. L’acte va tenir lloc al Saló de Plens i hi van assistir les famílies de diferents municipis de la província que aquest estiu acolliran aquests joves.

A més de la rebuda institucional de la consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando, que els va donar la benvinguda en nom de la corporació, se’ls va organitzar un recorregut per la Tarragona romana i també s’està preparant una festa final de “Vacances en pau” que enguany tindrà lloc al Parc Francolí.

El projecte “Vacances en pau” funciona a l'Estat espanyol des de l’any 1976 i a Tarragona s'hi van començar a acollir nens des de mitjans dels anys 80.

Hammada - Associació d’Amics del Poble Sahrauí organitza i coordina aquest projecte a Tarragona que inclou, a més de l’estada en famílies d'infants sahrauís d’entre 8 i 13 anys, activitats diverses de coneixement de l’entorn i contacte amb altres infants i facilita, també, l’atenció mèdica o especialitzada als infants que ho necessiten.

Segells de reconeixement d'administració oberta