Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2016 El Parc de Nadal aposta per tallers i activitats educatives

El Parc de Nadal aposta per tallers i activitats educatives

El Parc de Nadal aposta per tallers i activitats educatives

Fins al 4 de gener el Parc ofereix 30 tallers, dels quals 17 són novetat
El Parc de Nadal aposta per tallers i activitats educatives Taller sobre el cicle de l'aigua al Parc de Nadal. Fotografia: Mauri
27/12/2016

 

Avui s’ha inaugurat el Parc de Nadal, que estarà obert fins al 4 de gener de 2017. El conseller d’Educació, Francesc Roca, ha destacat que “enguany s’ha reforçat el vessant educatiu i aquesta és la línia de treball que volem que tingui el Parc de Nadal. Tallers com el que ha organitzat, per primera vegada, l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) demostren que es tracta d’un parc, no només pensat perquè els nens i nenes juguin, sinó perquè puguin conèixer elements tan importants com el cicle integral de l’aigua”. 

Aquesta activitat programada per l’Empresa d’Aigües de Tarragona (EMATSA) està adreçada a infants de 3 a 13 anys i és de caràcter lúdic, però amb rerefons educatiu. L’objectiu és donar a conèixer la vinculació d’Ematsa amb la sostenibilitat, l’ús de la tecnologia, la gestió del servei, l’eficiència energètica, la protecció i la vigilància de la innocuïtat de l’aigua per a l'ús de boca, la cura mediambiental, la integració a la comunitat i l’excel·lència en el servei. El taller consisteix en un circuit interactiu en què els més menuts hauran de buscar i col·locar les peces del cicle.

Una altra de les activitats destacades és la de Petits Enginyers, que ens acosta els tallers més digitals a través de la robòtica i la realitat virtual

Aquest any, amb el mar com a protagonista, hi ha més de 30 tallers, dels quals 17 són novetat, i els infants s’endinsen en un mar d’activitats i tallers. Una gran carpa de circ de la Companyia Passabarret, els jocs reciclats de l’Animalada i l’espectacle permanent del Carrer del Mar són les altres novetats d’aquesta edició.

El Parc Infantil de Nadal també compta amb una nova zona de restauració on s’hi encabirà la TruckOnada, la food truck més social, que afavoreix la inserció laboral de persones amb capacitats diverses. Amb la TruckOnada també s’aconsegueix una oferta gastronòmica saludable amb opcions dolces i salades.

Els horaris del Parc són d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. El 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí el parc estarà tancat.

En aquesta edició, es mantenen els preus de l’anterior que s'havien abaixat respecte d'altres anys. L’entrada de matí és de 3 euros i la de tarda, 4. Els adults pagaran 1 euro.

Segells de reconeixement d’administració oberta