Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2016 El Parc Infantil de Nadal obre les portes el proper dimarts 27

El Parc Infantil de Nadal obre les portes el proper dimarts 27

El Parc Infantil de Nadal obre les portes el proper dimarts 27

La mar és la protagonista del parc d’aquest any.
23/12/2016

Dimarts 27 de desembre a les 12.30 h el conseller d’Ensenyament, Francesc Roca, assistirà a la inauguració del Parc Infantil de Nadal del Club dels Tarraconins.

La mar és la protagonista del Parc que obre les seves portes del 27 de desembre fins al 4 de gener de 2017. Els horaris seran d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. El 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí, el parc estarà tancat.

Hi haurà més de 30 tallers, dels quals 21 són novetat, on les nenes i els nens s’endinsaran en un mar d’activitats i tallers. Una gran carpa de circ de la Cia Passabarret, els jocs reciclats de l’Animalada i l’espectacle permanent del Carrer del Mar, són algunes de les novetats més destacades que podrem trobar en l’edició d’aquest any.

El Parc Infantil de Nadal també comptarà amb una nova zona de restauració on s’hi encabirà la TruckOnada, la food truck més social, que afavoreix la inserció laboral de persones amb capacitats diverses. Amb la TruckOnada també s’aconsegueix una oferta gastronòmica saludable amb opcions dolces i salades, amb variants aptes per a cel·líacs i sucs naturals. 

El cicle urbà de l’aigua serà un dels protagonistes del parc de la mà d’Ematsa. Un circuit interactiu on els més menuts hauran de buscar i col·locar les peces del cicle. També s’han volgut sumar a la màgia del parc els Petits Enginyers, que ens acostaran els tallers més digitals a través de la robòtica i la realitat virtual. 

En aquesta edició es mantenen els preus de l’anterior edició que havien abaixat respecte altres anys. L’entrada de matí seran 3 euros i la de tarda 4. Els adults pagaran 1 euro.

Segells de reconeixement d’administració oberta