Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2016 La Firavida de Campclar arriba a la 7a edició "Una fira entre cultures, conviure és viure"

La Firavida de Campclar arriba a la 7a edició "Una fira entre cultures, conviure és viure"

La Firavida de Campclar arriba a la 7a edició "Una fira entre cultures, conviure és viure"

S'han programat activitats amb totes les entitats del barri
La Firavida de Campclar arriba a la 7a edició "Una fira entre cultures, conviure és viure" Foto: Mauri - representants de les entitats participants a Firavida
10/05/2016


Exposicions, música en viu, balls en línia, tallers de treballs manuals o una mostra dels Jocs del Mediterrani i dels països que hi participaran són algunes de les activitats que es podran tastar dissabte, 21 de maig, a la 7a Firavida, la Fira d'Entitats de Campclar que aquest any té com a lema "Una fira entre cultures, conviure és viure". Durant tot el matí, el Casal Cívic Camp Clar serà l'espai de trobada de les entitats del barri, que volen donar-se a conèixer i mostrar el què fan, a més de trobar-se per crear sinergies. Firavida va néixer a iniciativa de la Comissió de la Dona de Campclar i està organitzada per les entitats del barri amb la col·laboració, entre d'altres, de l'Ajuntament de Tarragona i el Departament de Benestar Social i Família.

Els actes començaran a les 9 del matí, amb una xocolatada popular i la inauguració oficial de la jornada; seguidament, començaran els espais dels tallers creatius fins a les 13.45 h que permetran conèixer les diferents activitats que porten a terme les associacions del barri. Maquillatge artístic, taller de material reciclat, dolços i te i una gimcana per les entitats del barri són algunes de les activitats previstes. A les 11.30 h el grup Al son de dos oferirà un concert.

A més d'aquestes activitats, durant tot el matí hi haurà exposicions a diferents espais del Casal Cívic, com ara l'exposició dels Jocs del Mediterrani, la mostra de pintures de l'Associació de Veïns de Campclar i Casal Cívic, entre d'altres. La sala d'actes acollirà des de les 11 del matí diferents exhibicions com ara ball country, capoeira i cantada de la coral.

Aquesta és la setena edició de la Firavida, una iniciativa de la Comissió de la Dona de Campclar. Donat l'èxit i les ganes de les associacions del barri de moure un projecte de manera conjunta la jornada s'ha consolidat com una fira d'associacions que té com a objectiu treballar dins de l'àmbit comunitari i de manera conjunta a les entitats del barri, els tècnics, les institucions públiques i la comunitat.Consulteu-ne el programa

 

Segells de reconeixement d’administració oberta