Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2016 La xerrada de Carles Capdevila “Educar amb humor” es trasllada al Palau de Congressos de Tarragona

La xerrada de Carles Capdevila “Educar amb humor” es trasllada al Palau de Congressos de Tarragona

La xerrada de Carles Capdevila “Educar amb humor” es trasllada al Palau de Congressos de Tarragona

L’èxit d’inscripcions de l’acte organitzat pel Pati de Mares i Pares Tarraconins ha obligat a buscar un espai amb més aforament
21/03/2016

 

La xerrada del periodista Carles Capdevila “Educar amb humor”, programada pel dia 6 d’abril a les 6 de la tarda, es trasllada a l’Auditori August del Palau de Congressos. Inicialment estava prevista a l’Antiga Audiència, però l’èxit d’inscripcions ha fet que el Club dels Tarraconins hagi decidit ubicar-la en un espai amb més aforament. La sessió forma part del Pati de Mares i Pares Tarraconins que, a través de sessions pràctiques amb experts en diversos temes, té com a objectiu principal ajudar-los en la tasca educativa i d’aprenentatge dels infants.

La ponència d’en Carles Capdevila es va convertir en viral a través de les xarxes socials i va arribar a un gran nombre de pares i mares que ell anomena “super-motivats”. El periodista explica que educar és una tasca molt difícil, especialment quan es tracta dels infants i cal saber on estan els límits, no perdre la paciència i viure tot aquest procés amb el màxim d’humor possible.

L’assistència és gratuïta mitjançant inscripció prèvia, ja que es limita l’accés segons l’aforament de l’espai. Els interessats a assistir-hi poden inscriure’s a través de la pàgina web del Club dels Tarraconins, www.tarraconins.cat, on també trobaran la resta de sessions i tallers programats pel Pati de Mares i Pares Tarraconins. Per aquesta ocasió, durant la sessió no hi haurà servei de ludoteca.


 

Segells de reconeixement d’administració oberta