Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Ciutadania-notícies Notícies 2016 L'Ajuntament lliura el Diploma al Mèrit Cívic a quatre entitats de la ciutat

L'Ajuntament lliura el Diploma al Mèrit Cívic a quatre entitats de la ciutat

L'Ajuntament lliura el Diploma al Mèrit Cívic a quatre entitats de la ciutat

L’acte serà demà, 4 de febrer, a les 7 de la tarda al Saló de Plens
L'Ajuntament lliura el Diploma al Mèrit Cívic a quatre entitats de la ciutat Foto: dipta - Col·legi de Sant Rafael
03/02/2016

 

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros presidirà l’acte de lliurament dels Diplomes al Mèrit Cívic a quatre entitats i iniciatives de la ciutat que destaquen per la seva tasca en l’àmbit social: Casal l’Amic, Associació La Muralla, Joventut i Vida i Col·legi Sant Rafael. L’entrega es realitzarà al Saló de Plens de l’Ajuntament.

Casal l’Amic és una organització no lucrativa que té com a objectiu principal l’acció social i educativa amb infància, adolescència i joventut, destinada a la prevenció de situacions de risc social en aquests grups de població. Situada a Campclar des de l’any 1983, treballa fonamentalment als barris de Ponent de Tarragona. La Fundació desenvolupa tot un seguit d’accions i projectes per generar oportunitats per als infants, adolescents, joves i llurs famílies que es troben en una situació de vulnerabilitat i/o risc social.

Associació Club Social La Muralla neix a principis de l’any 1998 com a resultat de la decisió d’un conjunt de persones malaltes mentals, familiars i professionals. L’entitat està liderada per les persones malaltes, amb el suport de les seves famílies, professionals i altres persones interessades. La filosofia de l’associació es basa en el respecte, la solidaritat, la igualtat i la participació democràtica. Els principals objectius són potenciar la informació i la comprensió entorn la malaltia mental, la integració en tots els àmbits i el suport psicosocial als malalts mentals i les seves famílies.

Joventut i Vida és una associació socioeducativa sense ànim de lucre i d’iniciativa social, d’àmbit provincial que desenvolupa programes d’atenció, orientació i suport a joves i a les seves famílies. Entre els seus objectius hi ha la promoció social, educativa, personal i laboral de menors i joves en situació d’exclusió social, la prevenció de situacions de risc i la formació de persones en voluntariat social.

Col·legi Sant Rafael és un centre educatiu de la Diputació de Tarragona que dóna resposta a les necessitats educatives especials dels infants i joves de les comarques tarragonines. Atenen alumnes d’entre 3 i 20 anys i té com a objectiu aconseguir el seu desenvolupament harmònic, capacitar-los per a la seva integració a la societat i formar-los en el respecte i la tolerància.

Segells de reconeixement d’administració oberta