Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La 18a edició de la Mitja Marató, tot un èxit de participació amb 2.000 corredors

La 18a edició de la Mitja Marató, tot un èxit de participació amb 2.000 corredors

El primer lloc va ser per a l’africà Paul Sie Kwasi, del Runnersworld Tarragona
04/12/2009

La celebració de la 18a edició de la Mitja Marató d’enguany va ser tot un èxit. Un total de 2.000 participants van batre el rècord d'inscripció, deixant fora 500 atletes que no van poder inscriure's perquè la cursa no admetia més concursants.

Tot i que en la jornada no va brillar el sol, i els corredors van estar acompanyats en tot moment d’una fina pluja amb temperatura baixa, els esportistes van sortir del carrer Torres Jordi, a la Part Baixa, per recórrer 21.097 metres, per acabar al Serrallo.

El guanyador de la competició va ser l'africà del Runnersworld Tarragona, Paul Sie Kwasi, amb un excel·lent temps d'una hora, 9 minuts i 8 segons. Entre els 12 primers corredors s'han classificat 6 atletes de clubs de la ciutat (del clubs Runnersworld i Club Atletisme Tarragona).

Pel que fa a la categoria femenina, la vencedora ha estat Laura Maria Claveria, del Tragamillas Alcañiz; seguida de Marta Camps, d'Atletes d'Altafulla, i d'Alicia Bergada, del Runnesworld Tarragona.