Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2022 Tercera edició de les jornades gastronòmiques l'Arròs Mariner de Tarragona amb vins de la DO Tarragona

Tercera edició de les jornades gastronòmiques l'Arròs Mariner de Tarragona amb vins de la DO Tarragona

Tercera edició de les jornades gastronòmiques l'Arròs Mariner de Tarragona amb vins de la DO Tarragona

23 restaurants de la ciutat oferiran menús amb arròs mariner com a protagonista del 17 de març al 3 d’abril
Tercera edició de les jornades gastronòmiques l'Arròs Mariner de Tarragona  amb vins de la DO Tarragona Imatge de la presentació d'aquest dimarts.
08/03/2022

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, amb el suport del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona i del Port de Tarragona; i amb el patrocini d’arròs Bayo i la DO Tarragona, han presentat aquest matí les jornades que aquest any es consoliden arribant a la seva III edició.

Durant més de 15 dies, 23 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista.

Els restaurants participants són:

Restaurant La Cucafera, Restaurant El Llagut, Restaurant Alta Taverna, Casa Balcells, Restaurant La Morada, Restaurant Mas Rosselló, Restaurant Alta Mare Hotel H1, Palau del Baró, Àpats Quatros, Restaurant Cocula, De Vins, Tap i Tapes, Hotel SB Ciutat de Tarragona, Càmping Tamarit, Restaurant Brisa, Restaurant Sol-Ric, La Sardineta Restaurant, La Xarxa, Restaurant Nàutic Tgn, LÀncora del Port, El Racó del Pescador, Restaurant l’arrosseria, Xaloc, Vadegust.

Tota la informació de les jornades estarà disponible a https://aeht.es/jornades-gastronomiques/

Segells de reconeixement d'administració oberta