Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2009 L'alcalde Ballesteros fa una visita d'obres al parc de les Granotes

L'alcalde Ballesteros fa una visita d'obres al parc de les Granotes

L'alcalde Ballesteros fa una visita d'obres al parc de les Granotes

Els treballs tenen un termini previst de duració de 6 mesos i el pressupost és de 800.000 euros
21/07/2009

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha realitzat aquest 22 de juliol una visita d’obres al parc de les Granotes. Es tracta d’un projecte coordinat des de les conselleries de Medi Ambient, Patrimoni i Territori que permetrà recuperar aquest espai i integrar-lo a l’entorn de l’amfiteatre romà per convertir-lo en un jardí romà.

Per assolir aquest objectiu, es proposa l’organització de la part més baixa de l’espai en un seguit de plataformes (conreus) d’una amplada suficient per desenvolupar activitats lúdiques i educatives. Amb les plataformes es recupera la idea de jardí romà mitjançant la recreació dels seus elements fonamentals: l’hort de fruiters on s’hi plantaran figueres, magraners, ametllers i oliveres; el jardí domèstic urbà i l’hort d’aromàtiques i d’ornaments que comptarà amb salzes, alzines, roures, espígol, romaní i margalló, entre d’altres espècies que en l’època romana s’aprofitaven per cuinar i per a activitats rituals.
 
Cal destacar que el nou parc de les Granotes contempla l’eliminació de les barreres arquitectòniques per fer més accessible el conjunt. Les obres tenen un termini previst de duració de 6 mesos i el pressupost és de 800.000 €.
 
Segells de reconeixement d'administració oberta