Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2011 A l’abril començaran les obres per suprimir el pas a nivell de la plaça dels Carros

A l’abril començaran les obres per suprimir el pas a nivell de la plaça dels Carros

A l’abril començaran les obres per suprimir el pas a nivell de la plaça dels Carros

En una primera fase es construirà el pas per a vianants i posteriorment es faran les obres del pas inferior per a vehicles
22/03/2011

Al mes d’abril començaran les obres de la primera fase de supressió del pas a nivell de la plaça dels Carros amb la construcció d’un pas inferior per a vianants dotat d’escales mecàniques i ascensors.

El pas inferior per a vianants tindrà una longitud de 20 m, 5 m d’ample i 3,2 m d’alçada. Els accessos es realitzaran mitjançant escales fixes i mecàniques a banda i banda, així com ascensors per facilitar el trànsit de persones amb discapacitat. Es col·locaran instal·lacions d’enllumenat, baranes i paviments, i paraments verticals amb materials de ceràmiques resistents a actes vandàlics.

Aquesta inversió de 3 milions d’euros té caràcter d’obra per compte de l’Estat i tindrà una durada de dotze mesos.

La segona fase de les obres, que actualment s’està redactant, consistirà en un pas inferior per a vehicles i la reorganització de tota la plaça dels Carros. El pressupost previst és de 5 milions d’euros.

Gràcies a aquestes actuacions, s’augmentaran  les condicions de seguretat per als vehicles, els vianants i les circulacions ferroviàries, i es garantirà una major permeabilitat de la infraestructura ferroviària al seu pas Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta