Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2011 Carles Castillo: "El Corredor del Mediterrani és fonamental per a la ciutat de Tarragona"

Carles Castillo: "El Corredor del Mediterrani és fonamental per a la ciutat de Tarragona"

Carles Castillo: "El Corredor del Mediterrani és fonamental per a la ciutat de Tarragona"

El tinent d'alcalde de Territori valora positivament la intenció del Ministeri de Foment de licitar el tram Castelló-Tarragona-Castellbisbal aquesta tardor
12/07/2011

El Ministeri de Foment, té la intenció de licitar diversos trams del Corredor del Mediterrani aquest proper mes de setembre de 2011, això després que el mateix govern espanyol optés per la línia Algeciras-Madrid l’any 2003.

Es tracta d’una notícia rellevant pel Camp de Tarragona, ja que segons el tinent d’alcalde de Territori, Carles Castillo, "el tram que cobreix Castelló-Tarragona-Castellbisbal és fonamental per a la ciutat i el seu port perquè permet unir el Port de Tarragona amb l’ample europeu fins a la frontera francesa. Per això valorem positivament aquesta notícia”.

Carles Castillo ha afegit que "els arguments del govern central coincideixen amb els interessos de Tarragona; ara és vital que es liciti els trams del Corredor com més aviat millor”.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta