Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2015 El tinent d'alcalde de Territori realitza un cicle de sessions informatives sobre el POUM obertes a la ciutadania

El tinent d'alcalde de Territori realitza un cicle de sessions informatives sobre el POUM obertes a la ciutadania

El tinent d'alcalde de Territori realitza un cicle de sessions informatives sobre el POUM obertes a la ciutadania

La setmana vinent es faran dues sessions, una a la Sala d'Actes de l'Ajuntament i una altra al Centre Cívic de Torreforta.
16/05/2013

 

El tinent d’alcalde de Territori, Carles Castillo, ha iniciat un seguit de sessions informatives sobre el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) obertes a la ciutadania de Tarragona.

La primera va tenir lloc el passat dimarts 14 de maig, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament i hi vàren assistir veïns del centre de Tarragona, Serrallo, Part Alta i Cossis. El dimecres 15, la xerrada es va fer al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau i estava adreçada principalment al veïns de Sant Pere i Sant Pau, Quatre Garrofers, L’Oliva, Urb. Pedrol, Sant Salvador i Sant Ramon.

El proper dimarts 21 de maig la xerrada serà a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona, a les 19 hores, i estan convocats els veïns de La Mora-Tamarit, Ferran, Solimar, Boscos, Cala Romana, Entrepins, L’Escorpí, Monnars, Savinosa, L’Arrabasada i Els Músics.

La darrera sessió serà el dimecres 22 al Centre Cívic de Torreforta, a les 19 hores, i estan convocats veïns de Riu Clar, Icomar, Torreforta, La Granja, l’Albada, La Floresta, Camp Clar i Bonavista.

Segells de reconeixement d’administració oberta