Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2015 La Comissió Provincial d'Urbanisme dóna llum verda al Pla Parcial on ha d'anar Ikea

La Comissió Provincial d'Urbanisme dóna llum verda al Pla Parcial on ha d'anar Ikea

La Comissió Provincial d'Urbanisme dóna llum verda al Pla Parcial on ha d'anar Ikea

Abans de que s’acabi l’any es podrien iniciar les obres d’urbanització. El Pla també contempla l’entrada a l’Anella Olímpica on es desenvoluparan els Jocs del Mediterrani.
17/07/2015


La Comissió Provincial d’Urbanisme de Tarragona celebrada avui ha informat favorablement del Pla Parcial urbanístic del sector del PP-10 (Autovia de Reus) que defineix la superfície comercial on ha d’anar el centre comercial d’IKEA i l’accés a l’Anella Olímpica.

El conseller de Territori de l’Ajuntament, Josep M. Milà, ha manifestat que “aquesta és una notícia molt positiva perquè dóna una empenta important al Pla Parcial on s’ha d’ubicar IKEA i també perquè contempla l’entrada a l’Anella Olímpica on es desenvoluparan els Jocs del Mediterrani. El següent pas serà que en els propers mesos, l’Ajuntament aprovarà el Pla Parcial definitivament en un Plenari, segurament al setembre, i abans de que s’acabi l’any es podrien iniciar les obres d’urbanització”.

El Pla Parcial té una superfície de 302.784 m2, dels quals, prop de 68.000 es destinaran a usos comercials i 30.829 a residencial. La resta de la superfície de l'àmbit està destinada a equipaments, espais verds i sistema viari.

Segells de reconeixement d’administració oberta