Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2015 L'Ajuntament de Tarragona no haurà d'indemnitzar el propietari del Fortí de la Reina

L'Ajuntament de Tarragona no haurà d'indemnitzar el propietari del Fortí de la Reina

L'Ajuntament de Tarragona no haurà d'indemnitzar el propietari del Fortí de la Reina

La sentència és ferma i desestima la reclamació de 17,9 milions d’euros pels danys soferts com a conseqüència de l’anul·lació de la llicència i posteriorment el cessament i enderroc del restaurant.
30/11/2015

L'Ajuntament de Tarragona no haurà d’indemnitzar amb 17,9 milions d’euros al propietari del restaurant Fortí de la Reina, així ho recull la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya del passat 6 de novembre. Aquesta sentència desestima el recurs d’apel·lació interposat per Fortí de la Reina S.A., contra la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona de l’11 d’abril del 2013, per la qual es desestimava la reclamació de responsabilitat patrimonial presentada pel Fortí de la Reina S.A.

Fortí de la Reina S.A. havia presentat a l'Ajuntament una reclamació de 17,9 milions d’euros, pels danys soferts com a conseqüència de l'anul·lació de la llicència i posteriorment el cessament del restaurant i el seu enderroc. El Jutjat contenciós administratiu de Tarragona, l'abril de 2013, va desestimar la reclamació perquè el propietari la va presentar fora del termini establert. Ara, el TSJC ha ratificat la prescripció per presentar-la fora de termini, especificant que la llicència va ser anul·lada pel TSJC el 2 de juliol de 1992 i va esdevenir ferma per sentència del Tribunal Suprem de 14 de març de 1995.

Amb la sentència del passat 9 de novembre del Tribunal Superior de Justícia finalitza un llarg procés judicial que es va iniciar l’any 1990 arran d’una denuncia. La sentència és ferma i, per tant, no es pot recórrer.

Segells de reconeixement d’administració oberta