Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2015 L'Ajuntament inicia el concurs per a la plaça de gerent d'Urbanisme

L'Ajuntament inicia el concurs per a la plaça de gerent d'Urbanisme

L'Ajuntament inicia el concurs per a la plaça de gerent d'Urbanisme

El concurs és obert a persones funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques.
17/01/2014

 

Les bases que regiran el concurs per cobrir la plaça de gerent d’Urbanisme es troben des d’avui en exposició pública. El tinent d’alcalde de Territori, Carles Castillo, ha explicat que “incorporar a l’àrea la figura del gerent forma part de la reorganització de l’àrea, que estem executant en els darrers mesos, i que respon als resultats de l’auditoria externa que es va encarregar per agilitzar i fer més eficient l’estructura municipal”. Ha afegit: “ara que el nou POUM ja és vigent, hem de dotar l’administració de tots els recursos necessaris perquè el desenvolupament i el creixement de Tarragona sigui una realitat”.

L’Àrea de Territori també ha incorporat recentment l’Oficina de Projectes dins el seu organigrama. Castillo explica: “estem treballant perquè l’Ajuntament disposi d’una gran àrea que coordini tots els temes que afecten a l’urbanisme de la ciutat”. I ha conclòs: “El nou POUM suposa un gran repte i una oportunitat per la ciutat i hem d’estar preparats per donar confiança als inversors locals i de fora de Tarragona, amb aquest instrument de planejament demostrem que la ciutat és fiable”.

La plaça es cobrirà per concurs i és obert a persones funcionàries de carrera de les diferents administracions públiques. Les bases es poden consultar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament i es sotmeten a informació pública per un termini de 20 dies per ser examinades i presentar al·legacions, si es creu oportú. Si durant els 20 dies no hi ha al·legacions, s’entendran definitivament aprovades. El concurs s’inciarà l’endemà de la data de publicació de l’anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Segells de reconeixement d’administració oberta