Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2015 Les obres de l'entorn del mercat finalitzaran a principis de juny

Les obres de l'entorn del mercat finalitzaran a principis de juny

Les obres de l'entorn del mercat finalitzaran a principis de juny

Els pagaments estan al dia, així com les últimes certificacions
21/05/2015

Davant del rumor de la suposada aturada de les obres del Mercat i els carrers adjacents, que s’ha escampat amb força aquest matí i que ha generat inquietud entre comerciants i veïns, el Govern de l'Ajuntament de Tarragona ha fet una crida a la tranquil·litat i ha reiterat que els treballs segueixen el ritme previst.

La tinent d'alcalde i portaveu, Begoña Floria, ha manifestat la seva preocupació per la utilització dels rumors sobre l'obra en el marc de les eleccions municipals, i ha demanat responsabilitat als candidats i forces polítiques per tal d'evitar que els comerciants i veïns pateixin més del necessari. "Generar alarma innecessàriament, utilitzant arguments que no corresponen a la veritat i al que està passant, és una forma de fer política sense escrúpols i suposa superar línies vermelles que en una democràcia com la nostra haurien de quedar fora de qualsevol campanya", ha declarat Floria.

En aquest sentit, la portaveu ha deixat clar que un tema com el Mercat, que és competència de govern, hauria de quedar al marge de la campanya electoral i en tot cas formar part només dels debats polítics entre candidatures. “Escampar rumors i faltar a la veritat entre comerciants i veïns, en un projecte que provoca moltes sensibilitats i inquietuds a la ciutadania és una vergonya i una irresponsabilitat que no es pot permetre des del Govern Municipal. És una manca d'escrúpols i no s’hauria d’utilitzar mai la política per a coses com aquestes".

La regidora de Comerç, Patrícia Anton, que ha passat bona part de matí desmentint els rumors perquè la majoria de comerciants tenen el seu telèfon directe, ha manifestat: “Som a la recta final, tots els pagaments estan satisfets i també les últimes certificacions estan al dia, les obres dels voltants del mercat finalitzaran a principis de juny”. D’altra banda, el director d’obres Rafel Cabré, ha manifestat la seva sorpresa davant d’un problema induït per terceres parts, perquè les obres estan en marxa i s’estan complint els terminis. Un cop finalitzada la urbanització de l’entorn els paradistes podran ocupar l’interior del Mercat.

Segells de reconeixement d’administració oberta