Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2015 SMHAUSA redactarà i dirigirà les obres d'urbanització del PP-10 on s'ha d'instal·lar IKEA

SMHAUSA redactarà i dirigirà les obres d'urbanització del PP-10 on s'ha d'instal·lar IKEA

SMHAUSA redactarà i dirigirà les obres d'urbanització del PP-10 on s'ha d'instal·lar IKEA

26/05/2014

El Consell d’Administració de SMHAUSA del pròxim dimarts tractarà en un dels punts de l’ordre del dia, de facultar al president de l’empresa, Xavier Tarrés, perquè signi el contracte per a la redacció i posterior direcció d’obres del projecte d’urbanització del Pla Parcial Urbanístic 10 on s’ha d’instal·lar el centre comercial IKEA, en qualitat de contractista i adjudicatari.

El tinent d’alcalde i president de SMHAUSA, Xavier Tarrés, ha manifestat que “aquest és un pas endavant molt important per fer realitat el projecte i serà l’empresa municipal qui redactarà i dirigirà les obres d’urbanització de la zona, al sector sud de l’autovia Tarragona-Reus”.

Els antecedents d’aquest contracte són que SMHAUSA va presentar una oferta de 310.852,50 € (IVA exclòs) per a la redacció del projecte d’urbanístic, a realitzar en un termini de 5 mesos, i 133.222,50 € (IVA exclòs) per a la direcció de les obres, costos que aniran a càrrec d’IKEA IBERICA, SA UNIPERSONAL, a càrrec del preu de la compravenda de la futura parcel·la comercial del sector. Aquesta proposta va ser aprovada per l’Assemblea de l’Associació i es va adjudicar a SMHAUSA.

Xavier Tarrés ha afirmat que una vegada signat el contracte, immediatament es redactarà el projecte i després es dirigiran les obres, la durada d’aquestes la determinarà el projecte.

Segells de reconeixement d’administració oberta