Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2016 Abans de l'estiu començaran les obres de construcció de 30 habitatges a l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil

Abans de l'estiu començaran les obres de construcció de 30 habitatges a l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil

Abans de l'estiu començaran les obres de construcció de 30 habitatges a l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil

L’Ajuntament de Tarragona i CaixaBank signen l’operació, que aporta finançament per valor de 4,3 milions d’euros.
Abans de l'estiu començaran les obres de construcció de 30 habitatges a l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil Antiga caserna de la Guàrdia Civil. Foto: Circ de Tarragona.
27/01/2016

 

El conseller de Territori  i president del Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes (SMHAUSA), Josep M. Milà,  i el director de Negoci Immobiliari de CaixaBank a Catalunya, Josep Casas, han signat un acord de finançament destinat al projecte de construcció de 30 habitatges al solar on està ubicada l’antiga caserna de la Guàrdia Civil de Tarragona, als carrers López Peláez i Josepa Massanés.

Amb aquesta operació, que ascendeix a 4,3 milions d’euros, CaixaBank facilita l’inici de les obres de construcció d’aquesta promoció al mig de la ciutat que donarà resposta a la demanda d’habitatge existent al centre del municipi.

El projecte del Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes preveu la construcció de 30 habitatges d’entre 55 i 87 m² útils, 2 locals, 31 trasters i 31 places d’aparcament.

El conseller de Territori de l’Ajuntament, Josep M. Milà, ha afirmat que “la signatura d’aquesta operació permetrà l’accés a l’habitatge de qualitat a preus assequibles al centre de la ciutat.”

El director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené, ha destacat que “l’operació demostra el compromís de l’entitat financera amb Tarragona i amb les necessitats d’habitatge dels ciutadans”.

Segells de reconeixement d'administració oberta