Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2016 Aprovat inicialment el Pla Parcial de la Budallera

Aprovat inicialment el Pla Parcial de la Budallera

Aprovat inicialment el Pla Parcial de la Budallera

Serà una nova zona residencial amb una previsió de 6.000 habitatges
26/09/2016


La Junta de Govern Local celebrada el passat divendres va aprovar inicialment el Pla Parcial 24 de la Budellera promogut per la Junta de Compensació provisional de la zona, que té com a finalitat desenvolupar el sector de sòl urbanitzable delimitat, que contempla el Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM). Aquest acord arriba després de dos anys de tràmits administratius en els quals hi han intervingut els serveis municipals i d'altres administracions com Carreteres, Costes, Aviació Civil i Ferrocarrils, entre d'altres.

La Budellera és una de les àrees de desenvolupament residencial de Tarragona que abasta els terrenys situats al nord de la carretera nacional 340, més amunt del sector Mas Sanromà i Cala Romana, el sud de l'Autovia A-7, a l'est el Club Gimnàstic i a ponent del nucli de Boscos de Tarragona.


El Pla preveu la construcció d'aproximadament 6.000 habitatges i la part no residencial es destinarà a zones verdes, equipaments, aparcaments i instal·lacions. La superfície total del sector és d'1.326.450 m2.

Aquest Pla està promogut per la Junta de Compensació provisional de la zona, formada per propietaris dels terrenys, es tracta doncs d'un Pla d'iniciativa privada.

Ara es posarà a exposició pública durant un mes i es demanaran els informes corresponents a les diferents institucions. Després, l'Ajuntament l'aprovarà definitivament un cop analitzat el resultat d'aquest tràmit d'informació pública i els informes rebuts.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta