Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2016 Comencen els treballs per a l'enderrocament de l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil

Comencen els treballs per a l'enderrocament de l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil

Comencen els treballs per a l'enderrocament de l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil

Es construirà un edifici d'habitages i els treballs tindran una durada de tres mesos.
Comencen els treballs per a l'enderrocament de l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil Josep Fèlix Ballesteros, i el conseller de Territori, Josep M. Milà, visiten l’antiga Caserna de la Guàrdia Civil a l'inici dels treballs d’enderrocament.
18/04/2016


Demà 19 d'abril començaran els treballs previs per a l'enderrocament de l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil, situada als carrers López Peláez cantonada amb Josepa Massanes. Els edificis tenen una superfície de 2442 m2 i es componen de planta baixa i una primera planta pel costat de López Peláez i planta baixa més tres pisos pel carrer Josepa Massanes.

L'enderrocament es farà manualment des de la planta tercera a la primera. Les parets i els forjats del sostre de la planta baixa s'enderrocaran a màquina.

Durant l'execució de les obres es tallarà el carrer López Peláez i es deixarà un carril per la sortida de vehicles del Pàrquing Saavedra. Els treballs tindran una durada de tres mesos i les executarà l'empresa SEMAC, per un import de 105.561,21 € més IVA.

El conseller de Territori i president de Smhausa, Josep M. Milà, ha explicat que "finalitzat l'enderrocament, es construiran 30 habitatges, 31 aparcaments, a més de trasters i locals comercials a la planta baixa. Els nous habitatges tindran entre 65 i 105 m2, n'hi haurà de dues, tres i quatre habitacions. Els habitatges seran de qualitat i a preus assequibles". El cost de la construcció serà de 3,6 milions d'euros, que anirà a càrrec de Smhausa.

Josep M. Milà també ha manifestat que "amb la construcció d'aquest edifici d'habitatges es recuperarà aquest espai al centre de la ciutat i se li donarà un ús residencial que dinamitzarà la zona i dignificarà l'entorn".

Cal assenyalar, que el 13 d'abril de 2012 es va formalitzar l'adquisició de l'edifici que albergava l'antiga comandància de la Guarda Civil, per l'import total esmentat de 786.877 euros.

Segells de reconeixement d'administració oberta