Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2016 Divendres la Junta de Govern Local aprovarà definitivament el Pla Parcial on s'ha d'implantar IKEA i l'accés a l'Anella Olímpica

Divendres la Junta de Govern Local aprovarà definitivament el Pla Parcial on s'ha d'implantar IKEA i l'accés a l'Anella Olímpica

Divendres la Junta de Govern Local aprovarà definitivament el Pla Parcial on s'ha d'implantar IKEA i l'accés a l'Anella Olímpica

Les obres d'urbanització tenen un pressupost de 15 milions d'euros
09/11/2016


La Junta de Govern Local que se celebrarà el pròxim divendres tractarà de l'aprovació definitiva dels projectes d'urbanització i reparcel·lació del Pla Parcial 10 on s'implantarà el centre comercial IKEA i l'accés a l'Anella Olímpica on es desenvoluparan els Jocs Mediterranis.

El conseller de Territori de l'Ajuntament de Tarragona, Josep M. Milà, ha valorat positivament que el projecte tiri endavant perquè "a partir de l'aprovació definitiva ja es podran fer els tràmits per licitar l'adjudicació de les obres d'urbanització en aquesta zona de Campclar, a tocar a la T-11, que tenen un pressupost de 15 milions d'euros més IVA i fer realitat tot el projecte".

El conseller Josep M. Milà ha explicat que "quan les obres d'urbanització estiguin adjudicades i comencin, també s'iniciarà l'edificació del centre comercial d'IKEA, perquè la construcció de la botiga de mobles de la multinacional sueca s'ha de fer simultàniament a les obres de la urbanització". També ha recordat que hi haurà habitatges de protecció social al nord i sud del pla parcial 10 de Campclar perquè urbanísticament estigui ben lligat.

El Pla Parcial té una superfície de 302.784 m2, dels quals 68.000 es destinaran a usos comercials i 30.829 a residencial. La resta de la superfície de l'àmbit està destinada a equipaments, espais verds i sistema viari.

Recentment, la Generalitat va concedir la llicència comercial a IKEA i ara, aquesta empresa, ja pot demanar la llicència d'obres a l'Ajuntament.

Segells de reconeixement d’administració oberta