Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2017 L'Ajuntament ha instal·lat una tanca al solar de l'edifici inacabat de Mas dels Cups

L'Ajuntament ha instal·lat una tanca al solar de l'edifici inacabat de Mas dels Cups

L'Ajuntament ha instal·lat una tanca al solar de l'edifici inacabat de Mas dels Cups

Els treballs s'han executat subsidiàriament perquè l'empresa constructora no ho ha fet, malgrat els requeriments municipals.
L'Ajuntament ha instal·lat una tanca al solar de l'edifici inacabat de Mas dels Cups Foto: Mauri
27/02/2017

L'Ajuntament de Tarragona va instal·lar la setmana passada una tanca perimetral en el bloc de pisos inacabats situat al carrer Mas dels Cups, 11, de Sant Ramon a Sant Salvador.

Aquesta actuació s'ha realitzat de forma subsidiària, ja que l'Ajuntament havia requerit i notificat a la propietat de la finca ITACA HABITAGE SCCL –que no va acabar la construcció de l'edifici- que tanqués el solar per impedir que hi accedissin persones, donat el perill que això representava, i tal com havien demanat els veïns.

Davant de l'incompliment de l'empresa constructora ITACA HABITATGE SCCL, l'Ajuntament s'ha fet càrrec del tancament del solar per execució subsidiària i a càrrec de la dita empresa. La tanca ja està enllestida i l'empresa haurà d'ingressar a l'Ajuntament el cost econòmic de la instal·lació de la tanca, 6.872 euros.

Segells de reconeixement d'administració oberta