Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Urbanisme-notícies Notícies 2018 L'Ajuntament i l'INCASOL signaran un conveni per fer habitatge de protecció oficial

L'Ajuntament i l'INCASOL signaran un conveni per fer habitatge de protecció oficial

L'Ajuntament i l'INCASOL signaran un conveni per fer habitatge de protecció oficial

El conseller Josep M. Milà anuncia la cessió de dos solars dels carrers Josep Floresví i Santiyán amb capacitat per edificar 50 habitatges protegits.
26/09/2018

L’Ajuntament de Tarragona cedirà properament a l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) dos solars de la Part Baixa perquè els destini a la construcció d’habitatges de protecció oficial. La cessió es formalitzarà mitjançant un conveni de col·laboració entre ambdues institucions.

El conseller de Territori de l’Ajuntament, Josep M. Milà, ha manifestat que “es tracta de dos solars, un ubicat al carrer Josep Floresví Garreta, número 6, i l’altre al carrer de Santiyán, número 8, en els quals l’Institut Català del Sòl hi podrà construir un total 50 habitatges protegits, en règim de lloguer i venda". L’objectiu del conveni serà ampliar i promoure l’habitatge públic i assequible. "Des de les administracions públiques treballem per augmentar els habitatges destinats a lloguer social, ja que també és una manera d’incidir en el mercat i evitar l’increment de preus”, ha afegit.

La finca del carrer Josep Floresvi Garreta té 2.178 m2 de sostre edificable i la del carrer de Santiyán, 3.482 m2.

Segells de reconeixement d'administració oberta