Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Alcalde

Alcalde

Vaig néixer el 1983 i de molt petit ens vam traslladar al barri de Camp Clar, un barri de tradició treballadora on tot el que pots aconseguir, ho has de fer amb el teu esforç. Soc pare de dues filles, professor, polític i advocat, llicenciat en dret per la Universitat Rovira i Virgili, especialista en dret públic i dret penal. L’honestedat, la humilitat i el contacte amb la gent ha estat una característica que no penso perdre mai.

Ser Alcalde significa ser el primer servidor públic de la ciutat, significa voler servir a Tarragona per sobre de tot, de dedicar la teva vida a un únic fi basat en la millora de la vida dels teus veïns i veïnes, significa estimar aquesta ciutat i la seva gent defensant-la davant de qui sigui i on sigui.

Ser Alcalde de Tarragona significa que treballo per tots i totes les veïnes i veïns sense mirar d’on venen, el color de la seva pell, el deu a qui preguen, la seva llengua o els diners que tenen al banc, tot el contrari, ser Alcalde significar treballar per tots i cadascun d’ells i d’elles en compliment del principi més sagrat de la democràcia: la igualtat.

Sé del que és capaç aquesta gran ciutat. Sé tot el que té: història, patrimoni, cultura, gastronomia, tradició, emprenedors, i la millor gent del món. Crec en una Tarragona oberta al mar, oberta al món, una Tarragona amb tecnologia, talent i turisme de qualitat. Una Tarragona justa socialment. Una Tarragona d’oportunitats per a tothom que cregui en l’esforç. Una ciutat que no deixi a ningú enrere.

El motiu d’aixecar-me cada matí és millorar la vida de tots i cadascun de vosaltres. Em deixaré la pell en fer-ho, podeu comptar-hi.


Rubén Viñuales Elías
Alcalde de Tarragona

Segells de reconeixement d'administració oberta