Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal C's Notes de premsa i comunicats Cs Tarragona proposa un 'ticket exprés' que permeti aparcar de forma gratuïta a la zona blava de la ciutat per fer gestions comercials ràpides

Cs Tarragona proposa un 'ticket exprés' que permeti aparcar de forma gratuïta a la zona blava de la ciutat per fer gestions comercials ràpides

Cs Tarragona proposa un 'ticket exprés' que permeti aparcar de forma gratuïta a la zona blava de la ciutat per fer gestions comercials ràpides

La regidora de Cs, Beatriz Pérez, explica que la iniciativa de Cs pretén "flexibilitzar les tarifes d'aparcament per tal de dinamitzar les zones comercials"
15/02/2017

"Ciutadans (Cs) portarà una proposta d'un 'ticket exprés' que permeti aparcar de forma gratuïta a les zones blaves de Tarragona durant un temps de 15 minuts al proper ple municipal". Així ho ha anunciat la regidora del Grup Municipal de Ciutadans a Tarragona, Beatriz Pérez-Velasco, en una tertúlia a Tarragona Ràdio. I ha explicat que "la iniciativa s'adreça a les persones que hagin de realitzar una gestió comercial ràpida" i que "l'objectiu és flexibilitzar les tarifes d'aparcament per tal de dinamitzar les zones comercials". 

Pérez-Velasco ha manifestat que dur a terme el 'ticket exprés' "seria una bona forma de regular l'estacionament de curta durada i promoure una alta rotació de vehicles a la ciutat". Tanmateix, ha assegurat que caldrà "establir un diàleg amb els comerciants tarragonins per tal de complementar la iniciativa".

 

Cs Tarragona propone un 'ticket exprés' que permita aparcar de forma gratuita en la zona azul de la ciudad para hacer gestiones comerciales rápidas 

● La regidora de Cs, Beatriz Pérez, explica que la iniciativa de Cs pretende "flexibilizar las tarifas de aparcamiento para dinamizar las zonas comerciales" 

Tarragona, martes 14 de febrero de 2017. "Ciutadans (Cs) defenderá una propuesta de un 'ticket expreso' que permita aparcar de forma gratuita durante 15 minutos en las zonas azules de Tarragona en el próximo pleno municipal". Así lo ha anunciado la regidora del Grupo Municipal de Ciutadans en Tarragona, Beatriz Pérez-Velasco, en una tertulia en Tarragona Radio. Y ha explicado que "la iniciativa se dirige a las personas que tengan que realizar una gestión comercial rápida" y que "el objetivo es flexibilizar las tarifas de aparcamiento para dinamizar las zonas comerciales". 

Pérez-Velasco ha manifestado que llevar a cabo el 'ticket exprés' "sería una buena forma de regular el estacionamiento de corta duración y promover una alta rotación de vehículos a la ciudad". También, ha explicado que habrá que "establecer un diálogo con los comerciantes tarraconenses para complementar la iniciativa".

Segells de reconeixement d’administració oberta