Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal CUP Informes d'activitat setmanal del grup municipal Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona (Setmana del 25 al 31 de juliol de 2016)

Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona (Setmana del 25 al 31 de juliol de 2016)

Informe d’activitat del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona (Setmana del 25 al 31 de juliol de 2016)

02/08/2016

Reunions realitzades i activitat institucional:

Assistència del conseller Jordi Martí Font a la comissió de valoració de les subvencions municipals destinades a les entitats ciutadanes.

Assistència de la consellera Laia Estrada i del conseller Jordi Martí Font als consells d’administració de les empreses municipals AMTSA, EMTSA, SMHAUSA, EMDET i EMMCT.

Reunió dels consellers Laia Estrada i Jordi Martí Font amb un ciutadà preocupat per l’urbanisme tarragoní i expert en aquest camp.

Assistència de la consellera Laia Estrada i del conseller Jordi Martí Font a la sessió extraordinària del Consell Plenari municipal. A l’inici de la sessió es dedica un minut de silenci en condemna a l’atemptat d’Estat Islàmic contra la població civil de la localitat de Qamishlo -Rojava, Kurdistan sirià-.

 

Participació en activitats sociopolítiques:

Reunió de la consellera Laia Estrada, del conseller Jordi Martí Font i de l’assessor del Grup Municipal, amb el tresorer de l’Assemblea Local de la CUP de Tarragona.

 

Comunicats, rodes de premsa i presència als mitjans de comunicació:

[NdP] La CUP alerta sobre la manca d'actuacions per prevenir incendis

[NdP] La CUP demana que l’Ajuntament de Tarragona faci un minut de silenci en el Ple de divendres per les víctimes de l’Estat Islàmic a Kobane

[NdP] Satisfacció de la CUP per la incorporació de clàusules socials a les contractacions de les empreses municipals

 

Podeu descarregar-vos aquí aquest document en format PDF

 

Segells de reconeixement d’administració oberta