Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal CUP Informes d'activitat setmanal del grup municipal Informe d'activitat (quinzena del 3 al 16 d'agost)

Informe d'activitat (quinzena del 3 al 16 d'agost)

Informe d'activitat (quinzena del 3 al 16 d'agost)

17/08/2015

Informe d'activitat del Grup Municipal de la CUP

Quinzena 3-16 d’agost

Reunions realitzades i activitat institucional:

- Reunió de la consellera Laia Estrada amb l’Interventor de l’Ajuntament per tal de resoldre dubtes relatius a diverses qüestions que s’estan treballant des del GM.
- Reunió en relació a l’Hospital Joan XXIII de la consellera Laia Estrada amb el Dr. Xavier Allué pediatra jubilat i antic cap de pediatria de l'Hospital Joan XXIII, que actualment imparteix classes a la URV.
- Reunió de la consellera Laia Estrada amb el Secretari General de l’Ajuntament per resoldre dubtes en relació a les demandes d’informació realitzades per l’assemblea. -Participació del conseller Jordi Martí Font en dues concentracions i dos minuts de silenci davant de l’Ajuntament contra la violència masclista, davant dos casos d’assassinats masclistes.
- El conseller Jordi Martí Font assisteix, a la Sala d’Intervencions, a l’obertura formal de les empreses que s’havien presentat al concurs públic per construir una escola d’anglès a Pallaresos.
- El conseller Jordi Martí Font assisteix, a la Casa Castellarnau, a la reunió del Patronat de Turisme en què s’informa dels decrets d’Alcaldia per cobrir dues places de comptables del Patronat de forma temporal mentre no es faci el concurs de mèrits. Alhora, s’aprova que el gerent del Patronat faci 30 hores de classes total a la URV, compatibles amb la seva feina al Patronat. S’introdueix el tema dels apartament turístics i es demana que es faci una formada de formació sobre el turisme a la ciutat que tindrà lloc properament amb accés a altres persones més enllà dels consellers i conselleres.

Participació en activitats sociopolítiques
- Participació de la consellera Laia Estrada a la Taula Informativa sobre Plans Funcionals, organitzada pel Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona, al hall de l’Hospital Joan XXIII.
- Trobada amb especialistes per a seguir treballant els efectes de la indústria química.

Comunicats emesos i Rodes de Premsa realitzades:
- [NdP]: La CUP considerem una irresponsabilitat tirar endavant els JOCS MEDITERRANIS

Mocions, preguntes i peticions d’informació:
- Presentació de petició d’informació relacionada amb els terrenys expropiats per als Jocs Mediterranis
- Presentació de petició d’informació relacionada amb la Candidatura dels Jocs Mediterranis


Altres informacions:
- El conseller Jordi Martí continua les seves vacances i l’assessor Eduard Laguens inicia les seves el dilluns 3 d’agost.
- Comencen els primers passos per al canvi d’ubicació d’un dels despatxos del GM.

Participació en activitats sociopolítiques:
- Participació del conseller Jordi Martí Font a la concentració de l’Esquerra Independentista davant dels fets de Salou en què un treballador va morir com a conseqüència de caure d’un tercer pis després que els Mossos d’Esquadra entressin a casa seva de matinada en una batuda contra el ‘top manta’.

Podeu descarregar-vos aquí el document en format pdf

 

Segells de reconeixement d’administració oberta