Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Grups municipals Grup Municipal CUP Notes de premsa i comunicats [NdP]: La CUP desmenteix els fets denunciats contra un dels seus militants

[NdP]: La CUP desmenteix els fets denunciats contra un dels seus militants

[NdP]: La CUP desmenteix els fets denunciats contra un dels seus militants

09/02/2016

La CUP de Tarragona ha convocat una roda de premsa amb la presència d’Aitana de la Varga Pastor, militant de l’assemblea local, Llorenç Casanova, membre del Secretariat Nacional de la CUP, i Mar Joanpere, membre de la Comissió de Seguiment de Garanties en l'àmbit local, com a conseqüència de la publicació a la premsa d’una denúncia presentada als jutjats.

La candidatura ha desmentit les greus acusacions que s’afirmen en aquesta publicació, i ha negat rotundament que s’hagi comès cap delicte en el si de la seva assemblea local. La CUP de Tarragona i el militant de l’assemblea local que ha estat denunciat, no tenen constància d’aquesta denúncia més enllà del requeriment fet  a la CUP d’aportació de l’acta del 15 d’octubre de 2014, document que va aportar al jutjat, en el marc de les diligències prèvies que s’estan duent a terme.

L’organització independentista, entén que els jutjats estan fent les investigacions oportunes com en tota denúncia en fase de diligències prèvies, més quan fa referència a una suposada vulneració de drets fonamentals, que la CUP nega.

La CUP afirma que aquesta denúncia es basa en mentides i falsedats i per tant s’ha mostrat oberta a esclarir amb transparència tots els processos de presa de decisió de l’organització. Així mateix, recorda que la denúncia possiblement, prové d’un conflicte intern ja resolt per l’òrgan nacional competent (la comissió de garanties). Aquest òrgan, no només no va donar la raó a la persona denunciant, sinó que el va suspendre de militància durant un any per l’incompliment reiterat de diferents articles dels estatuts de l’organització.

A la roda de premsa també hi han assistit els regidors de la CUP de l’Ajuntament de Tarragona, de Reus, Valls i Torredembarra així com membres de l’Esquerra Independentista de Tarragona i de la Territorial del Camp.

 

Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Tarragona

Tarragona, Països Catalans, 8 de febrer de 2016

 

Podeu descarregar-vos aquí aquest document en format PDF

Segells de reconeixement d’administració oberta