Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Territori Pla Integral de la Part Baixa Fases del pla

Fases del pla

1. Diagnosi tècnica inicial (juny-desembre 2022)

El Pla Integral de la Part Baixa (PIPB) s’estructura en quatre fases. La primera, fins al desembre de 2022, és la Diagnosi tècnica inicial, en la qual es dissenya el programa de participació del pla i es recullen les dades estadístiques i indicadors per poder formular una prediagnosi de l’estat del barri.

2. Procés participaciu (novembre 2022 - març 2023)

La segona fase correspon al Procés participatiu i es desenvoluparà entre el novembre de 2022 i el març de 2023. A través d’una enquesta ciutadana, la constitució del Grup Impulsor del PIPB amb entitats representatives del barri, diversos tallers deliberatius i la realització de rutes exploratòries, es contrastarà la diagnosi tècnica amb les aportacions ciutadanes, i es recolliran les propostes d’actuació formulades per part dels veïns i veïnes. Diagnosi procés participatiu.

3. Anàlisi i viabilitat de propostes (abril - octubre 2022)

La tercera fase correspon a l’Anàlisi i viabilitat de propostes. L’equip redactor del PIPB, format per TerritorisXLM i BCQ Arquitectura Barcelona, analitzarà les propostes recollides, n’estudiarà la seva viabilitat tècnica i les estructurarà a partir de les grans estratègies del pla. Així mateix, seran recollides en un pla d’acció on es detallaran totes les accions integrades.

4. Aprovació del PIPB (novembre 2023)

La darrera fase, que es preveu al novembre del 2023, correspon a l’aprovació del PIPB per part del ple municipal.

Segells de reconeixement d'administració oberta