Esteu aquí: Inici Mobilitat i transports En transport públic Manifest en defensa de les millores ferroviàries a Tarragona

Manifest en defensa de les millores ferroviàries a Tarragona

Manifest en defensa de les millores ferroviàries a Tarragona

Adhereix-t'hi

Vies tren

Tarragona és un territori emergent que mira a Europa, amb unes previsions evidents de creixement en els sectors turístic i industrial. El territori necessita una fàcil i ràpida connexió de mercaderies i de viatgers amb les principals ciutats i centres de negoci espanyols i europeus. Mantenir l’aposta pels viatgers ens ha d’ajudar a millorar la competitivitat i a eliminar possibles deslocalitzacions. Per tant, no podem renunciar als beneficis d’una bona connexió ferroviària.

Davant les evidents mancances que patim, els grups municipals de l'Ajuntament, de forma conjunta, varen presentar al Plenari de data 26 de gener de 2015 una moció en defensa de les millores ferroviàries per Tarragona.

El Plenari va acordar aprovar-la, i l'Ajuntament vol que esdevingui un manifest al qual li doni suport tota la societat civil tarragonina.

Podeu llegir aquí el manifest complet (PDF)

 

Adhesió

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades (LOPD) i la normativa que la desplega, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'inclouran en el fitxer Participació Ciutadana, el responsable del qual és l’Ajuntament de Tarragona, amb la finalitat de gestionar les accions de participació ciutadana, gestió dels Telecentres i gestió de la Tarracowiki.

Conforme el que estableixen els articles 15 i 16 de la LOPD, us informem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al Registre General de l'Ajuntament de Tarragona, Rambla Nova 59 de Tarragona, CP 43001.

Segells de reconeixement d'administració oberta