Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Activitats Tots els públics Misteri als museus

Misteri als museus

L’ira del déus

Aquestes han estat les paraules de l’Oracle: “La nova era dels déus ha començat. L’Olimp ha desfermat la seva ira i els monstres antics han estat alliberats. Feu servir l’enginy tal com feren Èdip, Perseu i Bel·lerofont  en els albors de la civilització.  Només així vencereu i la humanitat persistirà”.

Com participar-hi               

Inscriviu el vostre grup d’herois al formulari que trobareu a la web www.aurigasc.com/misteri_museu

Un cop validada la vostra inscripció, rebreu un e-mail de confirmació amb el material necessari  per enfrontar-vos als monstres. Cal imprimir-lo per participar.

Dates i lloc

El joc es durà a terme del 7 al 15 d’octubre als diferents museus, centres d’art i sales d’exposicions participants. Es poden visitar els centres en l’ordre que es desitgi dins dels horaris de cada equipament. El 15 d’octubre està reservat per a la resolució de l’enigma final, que es realitzarà a Caixaforum Tarragona a les 12 h. Un cop finalitzada, es procedirà a declarar quin és l’equip vencedor d’aquesta edició de Misteri als Museus.

Premis de recompensa

Els tres grups que aconsegueixin resoldre més ràpidament la prova final rebran un premi de recompensa.

Preu

Gratuït

INSCRIPCIÓ

Per participar-hi és imprescindible fer la inscripció. Els grups poden estar formats per un màxim de 6 persones. L’edat mínima recomanada de participació és de 12 anys. Per optar als premis és necessari visitar tots els equipaments i superar les proves plantejades a cada lloc. Si no podeu visitar tots els centres, podeu participar igualment sense optar als premis. La participació és gratuïta i dona accés gratuït als diferents espais del 7 al 15 d’octubre, presentant la fitxa del vostre equip d’herois.

Segells de reconeixement d'administració oberta