Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2015 Presentat el disseny de la ruta arqueològica "Tarraco, ciutat portuària romana"

Presentat el disseny de la ruta arqueològica "Tarraco, ciutat portuària romana"

Presentat el disseny de la ruta arqueològica "Tarraco, ciutat portuària romana"

Es podran conèixer els principals vestigis romans de la part baixa de Tarragona
Presentat el disseny de la ruta arqueològica "Tarraco, ciutat portuària romana" Les termes públiques del carrer sant Miquel es podran visitar en aquesta ruta arqueològica
26/03/2015

La Conselleria de Patrimoni ha presentat avui una nova ruta per conèixer els principals vestigis romans de la part baixa de Tàrraco. Alguns d’ells, com la Necròpolis i el Fòrum de la Colònia es poden visitar i es coneixen, però d’altres, com la Font dels Lleons, les basíliques paleocristianes o les termes públiques de Sant Miquel, no són encara prou coneguts ni es poden veure a simple vista.
És per aquest motiu que s’ha cregut la necessitat i la importància de revaloritzar aquest conjunt de la Tàrraco i que ara s’ha fet, en un primer terme, l’estudi històric i disseny de la ruta per part dels tècnics del Museu d’Història. Més endavant s’encarregarà la senyalització oportuna de cadascun dels punts a visitar. La idea final és que s’incorpori com una ruta guiada més, de les que es gestionen a nivell turístic des del Patronat Municipal de Turisme.

> Accés a la ruta arqueològica "Tarraco, ciutat portuària romana"

Segells de reconeixement d’administració oberta