Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies L'Antiga Audiència acull un congrés de l'IPHES sobre l'evolució humana

L'Antiga Audiència acull un congrés de l'IPHES sobre l'evolució humana

L'Antiga Audiència acull un congrés de l'IPHES sobre l'evolució humana

L’objectiu de la trobada és servir com a plataforma de debat actiu entre els participants, especialment pels que es troben a l’inici de la seva carrera investigadora
14/11/2023

El conseller de Patrimoni, Nacho García Latorre, inaugura aquest dimecres 15 de novembre el Congrés Advances in Human Evolution, Adaptation and Diversity (AHEAD) organitzat per l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i en el qual hi col·labora l'Ajuntament de Tarragona i que tindrà lloc a l’Antiga Audiència els propers tres dies. La trobada comptarà amb més de 120 investigadors d’arreu del territori experts en l’estudi de l’evolució humana, els últims avenços i el marc acadèmic en el qual es desenvolupa la recerca científica.  

El conseller serà demà a les 17.30h de la tarda a la jornada inaugural, que obrirà amb una conferència “Subsistence strategies to survive, in the Paleolithic and in Academia” a càrrec del Dr. Antonio Rodríguez Hidalgo, que estarà oberta a tota la ciutadania fins a completar l’aforament de l'Antiga Audiència.La resta de xerrades estan adreçades a les persones inscrites.  

Més informació sobre el congrés al web de l'IPHES.

Segells de reconeixement d'administració oberta