Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Tarraco Viva celebrarà la seva XXII edició a la tardor

Tarraco Viva celebrarà la seva XXII edició a la tardor

Tarraco Viva celebrarà la seva XXII edició a la tardor

La Conselleria de Patrimoni agraeix la comprensió del públic i dels agents implicats en l'organització
Tarraco Viva celebrarà la seva XXII edició a la tardor Imatge d'una de les activitats de Tarraco Viva l'any 2018. Foto: Albert Rué
28/03/2020

L’Ajuntament de Tarragona ha decidit ajornar la XXII edició del festival Tarraco Viva, que tenia com a temàtica principal Aliments, treball i societat a l’antiga Roma, per a la tardor. Tant organitzativament com administrativament, no és viable mantenir les dates previstes, del 18 al 31 de maig. Tanmateix, la durada incerta del confinament i la recuperació d’una certa normalitat ciutadana ha portat a prendre aquesta decisió. Les dates definitives es confirmaran més endavant.

El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, comenta que “l’objectiu de l’Ajuntament és que aquest any es continuï celebrant el festival, en la seva XXII edició, encara que degut a les greus circumstàncies actuals no sigui en les dates habituals”. Des de l'Ajuntament, Pinedo també remarca que “es vol agrair la comprensió i col·laboració del públic i de tots als agents implicats en l'organització del festival”.

A partir d'aquest moment, i amb el suport de tothom, ja s'està començant a treballar per trobar les dates més adients i adaptar la programació al nou període, amb l'objectiu compartit de fer possible a la tardor una nova edició del festival. Està previst que es pugui dur a terme en el marc de la celebració dels vint anys de la declaració del conjunt arqueològic de Tàrraco com a Patrimoni Mundial de la Humanitat.

“La divulgació del patrimoni històric, objectiu bàsic del festival, serà sens dubte una de les eines per aconseguir recuperar la normalitat i encoratjar els tarragonins i tarragonines i els nostres visitants a superar aquests temps tan difícils”, finalitza el conseller.

Segells de reconeixement d’administració oberta