Esteu aquí: Inici Salut Centres i recursos Assexora't

Assexora't

Aquest projecte el desenvolupa Assexora’Tgn, que és l’Associació Comunitària de Salut Sexual del Camp de Tarragona. És una associació sense afany de lucre que treballa amb i per a la comunitat, portant a terme diferents projectes al Camp de Tarragona amb l’objectiu de promoure la Salut Sexual.

Projecte Assexoratest

Es realitza el test ràpid del VIH a través del PPAS (Programa de Prevenció i Assistència de la Sida) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. La importància aquí no és només el fet de realitzar la prova del VIH i totes les avantatges que això comporta de cara a la persona usuària, sinó tota la part d’atenció i suport emocional mitjançant el counselling que s’estableix, s’intenta aprofundir en les practiques de risc, per aconseguir eliminar-les o almenys reduir els riscos de cara a futures ocasions.

Projecte Preservat

El Preservat és un projecte relacionat amb el treball sexual. Consisteix en la distribució de material preventiu (preservatius masculins i femenins, lubricants, informació...) a treballadors/es del sexe comercial, acompanyada sempre d’un assessorament en salut sexual per tal d’incidir en el benestar i l’autocuidatge del treballador/a del sexe comercial, de manera gratuïta, anònima i confidencial.

Projecte En Família

Realització de tallers formatius i informatius per a pares i mares d’AMPES al Camp de Tarragona

Grup de treball de Salut Sexual i Sida de Tarragona

Coordinació i gestió del grup de treball amb diferents professionals relacionats amb la salut sexual i el VIH de Tarragona (H2o, UGT, Creu Roja Joventut, Fundació ECOM, ASSIR- ICS Camp de Tarragona, CAS Tarragona, CSM Pere Mata, Creu Roja, Col·legi d’Infermeria de Tarragona, Col·legi de Farmacèutics de Tarragona, Hospital St. Pau i Sta. Tecla, Hospital Joan XXIII, Regidories de Salut, Joventut i Polítiques d'Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona, Agència de protecció de la Salut de Tarragona i Assexora’tgn).

Segells de reconeixement d'administració oberta