Esteu aquí: Inici Salut Promoció de la salut Abril, el mes de la salut

Abril, el mes de la salut

Activa't amb la ciutat!

Caminades, tallers, xerrades, sessions d’activitat física i fins a quaranta activitats integren el programa “Abril, mes de la salut”, una iniciativa per promoure un estil de vida saludable que organitza per la Xarxa Tarragona Saludable, integrada per diferents entitats que treballen per millorar la salut de la ciutadania sota la coordinació de la Conselleria de Salut Pública de l’Ajuntament.

El programa, que gira al voltant del dia mundial de l’activitat física que se celebra el 6 d’abril i del dia mundial de la salut que té lloc el 7 del mateix mes, comença el 31 de març amb una sessió dirigida de zumba oberta a la ciutadania a la plaça Corsini i una exposició dedicada a la Xarxa Tarragona Saludable a la planta baixa del Mercat.

Les quaranta propostes del programa van des de les activitats esportives com les caminades o la marxa nòrdica fins a les accions de sensibilització al voltant de l’aturada cardíaca, passant per conferències sobre alimentació o benestar emocional, sessions de fisioteràpia o rehabilitació aquàtica per a pacients oncològics, tallers sobre nutrició i fins i tot un concurs.

PROGRAMA EN PDF

Programació:

Caminada Llevant

Caminada popular
Sortida des de CAP Llevant arribada a plaça Corsini

Què
Visites, rutes i excursions
Quan i on
31/03/2023 09:45 a 10:45
CAP Santa Tecla Llevant
Preu
Gratuït
Organitzat per
CAP Santa Tecla Llevant

Exposició "Tarragona Saludable"

Exposició per donar visibilitat als recursos i actius per a la salut que podem trobar a la nostra ciutat i que ens ofereix la Xarxa Tarragona Saludable, formada per: Promoció de la Salut. Ajuntament, Agència de Salut Pública de Catalunya, ICS, URV, Xarxa Santa Tecla, Muralles Salut, COMT, CODITA, COFT, COVT, COPC,COPEC, COPLEFC, AECC, Creu Roja, Tarracosalut, H2O, Si jo puc, tu també, Aspercamp , La nineta dels ulls, AFA, Xarxa de Centres Cívics, Patronat d'Esports, Mercats de Tarragona, Tarragona Ràdio.

Què
Exposicions
Quan i on
31/03/2023 a 10:00 a
28/04/2023 a 10:00
Organitzat per
Xarxa Tarragona Saludable

Caminada saludable

Caminada popular des de ABS Torreforta a Pl.Corsini Tarragona, per donar el tret de sortida als actes del mes de la salut de la ciutat de Tarragona.
Concentració 10:30h a Pl.Salut (darrera ABS).

Què
Visites, rutes i excursions
Quan i on
31/03/2023 10:30 a 12:30
ABS Torreforta
Preu
Gratuït
Organitzat per
ICS - ABS Torreforta

Sessió de zumba al carrer

Activitat suau dirigida de 50', per donar el tret de sortida al programa d'activitats l'abril, el mes de la salut. Participaran els grups del programa anem a caminar de diferents centres d'atenció primària, grups de gent gran activa i de centres educatius que aniran caminant fins a la plaça Corsini, on es farà l'activitat conjunta amb la ciutadania. Esteu tothom convidat!

Què
Esports
Quan i on
31/03/2023 10:45 a 11:45
Organitzat per
Xarxa Tarragona Saludable
Segells de reconeixement d'administració oberta